Tu navegador está desactualizado!

Actualiza tu navegador para ver esta página web correctamente. Actualizar ahora

×

XXVIII PREMI BENVINGUT OLIVER DE POESIA

Calidad de concurso 1 Calidad de concurso 2 Calidad de concurso 3 Calidad de concurso 4 Calidad de concurso 5

Ayuntamiento de Catarroja

XXVIII PREMI BENVINGUT OLIVER DE POESIA

XXVIII PREMI BENVINGUT OLIVER DE POESIA

Calidad de concurso 1 Calidad de concurso 2 Calidad de concurso 3 Calidad de concurso 4 Calidad de concurso 5


XL PREMIS VILA DE CATARROJA

XXVIII PREMI BENVINGUT OLIVER DE POESIA

BASES

TEMA: El tema és lliure i l’extensió mínima ha de ser la pròpia d’un llibre de poesia amb la tipografia Times New Roman 12 punts o similar. Els treballs han d’estar escrits necessàriament en valencià i ser inèdits.

IDENTIFICACIÓ: Els treballs s’hauran de presentar amb un pseudònim o lema. El nom de l’autor/a no ha d’aparéixer en el document, en cas contrari l’obra serà descartada. En el formulari en línia es completaran les dades de l´autor/a. La plataforma web protegirà l´autoria de les obres i garantirà l´anonimat i la transparència del procés de deliberació.

LLOC DE PRESENTACIÓ I TERMINI D’ADMISSIÓ: Els treballs s’hauran de presentar en format PDF a través de la pàgina web www.mundoarti.com. El termini de presentació d’originals anirà des de la publicació de la convocatòria fins al 30 d´abril de 2021 a les 23.59 hores (hora peninsular).

JURAT: El jurat estarà compost per Carles Duarte, Àngels Gregori i Isabel Robles, i la seua decisió serà inapel·lable. El jurat resoldrà les qüestions no previstes en aquestes bases, la modificació de les quals no serà causa d’impugnació.

PREMI: Es concedirà un únic premi de 4.500 €, que és, alhora, el pagament dels drets d’autor de la primera edició. El jurat podrà deixar el premi sense adjudicar si considera que les obres no tenen qualitat suficient. En aquest cas, l’import del premi podrà passar a incrementar la dotació econòmica de la pròxima convocatòria del concurs.

EDICIÓ: El llibre guardonat serà publicat per Perifèric Edicions.

LLIURAMENT DE PREMIS: El veredicte del jurat es comunicarà personalment a la persona guanyadora i el premi serà lliurat en la data i lloc que, oportunament, serà indicat. El fet de participar en el certamen suposa que els concursants n’accepten plenament les bases.

CONTACTE SERVEI DE CULTURA DE L’AJUNTAMENT DE CATARROJA:

961 261 301, extensions 261, 269 y 206.

llsendra@catarroja.es | rguillem@catarroja.es | ssanchez@catarroja.es


Nota importante:

Se recomienda descargar siempre las bases originales ya que la traducción está realizada de forma automática utilizando la herramienta internacional de Google Traductor de Google

Si el concurso permite la participación de menores de 14 años, tendrán que hacerlo a través de un usuario creado por su padre/ madre o representante legal, quién indicará el nombre del autor de la obra al introducirla en la plataforma.

Para participar es necesario leer las bases del concurso al completo donde se encontrarán más detalles de la convocatoria. MundoArti no asume responsabilidad alguna sobre posibles cambios realizados en las bases por los organizadores o errores por la trascripción realizada.


Premio Concurso

Descargar bases originales:

Premio Concurso

Premios:

4.500 euros

Fecha Concurso

Fecha:

30/04/2021 23:59:00

Precio Concurso

Precio:

Gratis

Premio Concurso

Participantes:

Internacional

Premio Concurso

Obra:

Premio Concurso

Compartir bases en:

Concursos Relacionados

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Más información aquí.